Ett fullt utrustat kök

Har du funderat på att öppna ett litet kvarters-konditori? Om så kan du inte göra det från ditt eget hem, då livsmedelsverket inte tillåter sådan verksamhet. Dock kanske det finns en liten lokal du kan hyra i samma hus på nedre plan som uppfyller de krav som finns.

I annat fall kan du bara baka hemma. Att ge bort kakor och bullar till grannarna är fortfarande tillåtet. För att kunna göra det behöver du ett fullt utrustat kök. Mycket av det du behöver kan köpas online. 

Vilka kakor blir bäst att baka?

Att ställa den frågan till 100 personer kommer förmodligen att ge lika många olika svar. När det gäller bakverk är det mycket individuellt vad vi anser vara bäst. Det handlar ju och att många människor har olika smak.

Något du kan vara ganska säker på är att de flesta gillar bullar och muffins. Vidare brukar också sockerkaka går hem hos de flesta. Sist men inte minst ska du alltid tänka på att dina grannar kan vara allergiska. Med anledning av det ska du alltid fråga innan du bakar. På så sätt blir dina bakverk alltid populära.

This entry was posted in Okategoriserade.