Få hjälp med planering, tidrapportering och löner på ditt konditori

Att öppna ett eget konditori är något många drömmer om. Det kräver dock en välutvecklad organisation och affärsstrategi. Är du redo för den utmaningen kan ditt nya jobb bli både roligt, givande och meningsfullt.

Planera en organiserad verksamhet

Tack vare smarta digitala system kan du få bättre koll på din personal och schemaläggning. Konditorier är öppna en stor del av dygnet under veckans alla dagar. Därför blir det lättare om du arbetar efter ett schema som är anpassat utifrån dina förutsättningar.

Det är även viktigt att inte överskrida de normer och regler som arbetslagen kräver. Planeringen kan därför bli säkrare och bättre med hjälp av ett digitalt schemasystem.

Smarta lönesystem

Webbaserade lönesystem kan säkra en effektiv och korrekt hantering av löner och tidsrapportering för din personal. Det hjälper din verksamhet att fungera ännu bättre och bli mer transparent, vilket dina anställda kommer att ha nytta av. Du kan läsa mer och få bra tips på nätet om just den här biten.

Analysera din försäljning

Som nyöppnad konditor kan det kännas tryggt att kunna följa din utveckling på ett smidigt sätt. Genom digitala verktyg kan du enkelt sätt analysera och få en bra uppfattning för hur din verksamhet kan växa. De fungerar som guider för hur den fortsatta utvecklingen bör fortskrida.